2010-08-23

Knivar till salu/knifes for sale

Uppdatering,  kniven med ask & älghorn är såld!
Update, the knife with ash and horn is sold!


Uppdatering,  kniven med svartek är såld!
Update, the knife with bok oak handle is sold!
 

Har två knivar med beslagna skidor kvar från sommarens marknader!


Photobucket

Den första kniven är skaftad med svartek och har välvt ändbolster i mässing. Dragögla och mellanlägg i läder. Bladet är ett 95 mm kolstålsblad från Polar, handslipat.

Skida i infärgat rött läder, våtformad kring kniven och med handgjorda beslag i mässing. Mässingsnit och sölja för upphängning i bältet eller så kan man fästa en redskapskedja i ringen mot en remdelare.

Pris: 1900:-


Den andra kniven har skaft i älghorn och ask med mellanlägg i läder och bolster i mässing. Dragring och cylindrisk skaftprofil. Bladet är ett 112 mm Frost-blad i kolstål, omslipat och järnkloridetsat. Bladet är handbrynt till mycket hög skärpa och går utmärkt att raka sig med.

Skidan är naturfärgat våtformat läder. Beslag i högglanspolerad mässing med mässingnitar. Trekantspunsningar och trappstegsuttag med pålödd förtennad kopparplåt under mässingsplåten. Refflade kantbeslag och sölja för upphängning.

Pris: 1900:-


Vid intresse, skicka ett mail till edvin.sjoberg@gmail.com eller skriv en kommentar!

For our English speaking quests, the price for the knifes is 1900 Swedish kronor, that would be approximately $250 or £165. The first knife have bog oak handle and the second ash & elk-horn. If you are interested, please send me a message on edvin.sjoberg@gmail.com.

No comments:

Post a Comment